Bemutatkozás

 

A No-Ba Klíma két harmincas éveiben járó fiatal srácból álló kisvállalkozás. A vállalkozásunk neve a nevünk betűiből tevődik össze, Norbert és Balázs. Amikor megalakultunk, akkor ezt találtuk a legjobban csengő névnek és így is maradt.

Elhatároztuk, hogy egy olyan vállalkozásba kezdünk bele, amivel tudunk segíteni az embereknek, ami mondjuk relatív fogalom, de elnézve a szakmát és a szakemberek leterheltségét úgy gondoltuk, hogy szükség van erre, hogy aki esetleg klímával szeretne fűteni vagy a meleg nyarakat át akarja vészelni, akkor ne kelljen sokat várnia. Először a klímaberendezések tisztításával, fertőtlenítésével kezdtünk el foglalkozni, aztán kibővítettük szolgáltatásainkat klímaberendezések szerelésével, karbantartásával is.

Jól és gyorsan, ezt próbáltuk előtérbe helyezni, hogy ha szükség van ránk, akkor a lehető leghamarabb tudjunk munkába állni és a lehető legjobban megcsinálni, amit az ügyfél kér. Minden kívánságot megpróbálunk teljesíteni legyen szó a klímaberendezés színéről, elhelyezéséről stb.

Hozzánk bármikor fordulhat telefonon, emailben akár tanácsért vagy ha bármilyen kérdése van esetleg a már felszerelt klíma működésével kapcsolatban. 

Ha Ön megbíz minket egy szolgáltatással, biztos lehet benne, hogy minden kérdésére választ fog kapni. Legyen szó tisztításról, szerelésről, karbantartásról.

 

Klímaberendezések, amikkel dolgozunk:

 

Hívjon minket bizalommal!

+36 20 556 6908
+36 30 970 7956
Elérhetőek vagyunk minden nap 08:00-20:00

Területek, ahol dolgozunk

Budapest, Pest megye